Kjærlighet for marmor

Skjermbilde 2019-05-13 kl. 00.20.43
Foto fra pinterest

Har lurt på hvilke look vi skal gå for på badene i både stallen og i hovedhuset. Når jeg velger ut fliser o.l til prosjekter så er det jo fort et spørsmål om budsjett samt at ”folk flest” gjerne skal like det. Så de siste 3-4 prosjektene har vi valgt å gå ganske klassisk, og stramt med hvit ”marmor”, sammen med servantarmatur og tilbehør i matt sort fra Tapwell. Jeg setter marmoren i anførselstegn siden det egentlig ikke er marmor vi bruker da, men heller en Stone Calacatta flis fra Bergersen Flis, et godt og mye rimeligere alternativ.

calacatta.jpg
Foto fra Bergersen Flis (Stone Calacatta)

Du får nemlig en helt unik luksus følelse av marmor. Det er klassisk, tidløst og rett og slett veldig lekkert. Også kan du si at man ser det overalt om dagen, og at marmoren har tatt litt av i norske hjem, men siden jeg har tenkt å gå for en ganske klassisk, herskapelig, men moderne stil for hele huset, så er marmor et godt alternativ for å beholde den røde tråden inn på baderommet.

Denne gangen skal vi isåfall slå på stortromma, og gå for the real deal, men kanskje ha baderomsdetaljene i messing denne gangen for å mykne opp litt. Det fins veldig mange forskjellige typer marmor, men en av de mest brukte verden over er den hvite med litt grått Blanco Carrara.

img_2061-1
Foto fra Polycort

Men man kan også få marmor i ganske mange farger også. Det er jo mulig å gå for grønt, eller til og med rosa, kanskje en rosa portuguéz på det lille badet nede?

Foto fra Polycort

 

rosa1
Foto fra pinterest
rosa2
Foto fra pinterest

 

Rosa bad er ganske sexy, hilsen meg.

Skjermbilde 2019-05-16 kl. 19.47.23

Én tanke på “Kjærlighet for marmor”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s