Tiles for lovers

Da er farger bestemt for utleie-delen og jeg gikk for «Soothing Beige» på alle vegger, unntatt soverom hvor det ble grønne «Treasure». Også kjører vi «Klassisk hvit» på tak og lister.

Foto fra Jotun (Treasure 7628)
Foto fra Jotun (Soothing Beige 12075)

Idag har vi vært på Bergersen flis og valgt ut fliser. Jeg gikk for disse glatte flisene til å ha mellom benkeplate og overskap på kjøkkenet. Arabesque heter de. Jeg tenker å gå for et lyst kjøkken, faktisk male frontene i «Soothing Beige», slik at kjøkkeninnredning, vegger og hyller skaper en helhet i interiøret. Og for å beholde det klassiske preget fant vi ut at en av disse flis-formene var det beste valget.

Da har vi en rød tråd gjennom hele leiligheten med grønn/blå og beige fargetoner. Så kan vi leke litt med de tre forskjellige fargene. Tror vi ender opp med fish-tiles-formen, men jeg har ikke helt bestemt meg enda.

(Vi kommer forresten til å kjøre lys fiskebensparkett, ikke det mørket som vises på bildet. Det er gulvet vårt i leiligheten på Rodeløkka.)

Jeg ønsket at det skulle føles ut som om du kommer inn i en gammel Frogner-oppgang når du går inn i utleie-delen. Så da fant vi denne herlige porselensflisen fra Apavisa – den får du også på Bergersen Flis.

På badet i utleie-delen bestemte vi oss for å «safe» litt med den flisen vi har brukt på de siste prosjektene, som jeg skrev om i marmor-posten. Calacatta fra Bergersen Flis som er en god kopi. Men denne gangen tenker jeg kanskje gå for armaturer i messing istedenfor matt svart. Hva syns dere?

Skjermbilde 2019-05-16 kl. 19.47.23

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s