Et steg nærmere – Gjenoppbygging

Endelig er vi ferdig med å rive i utleie delen, og vi går nå inn i «gjenoppbyggings-prosessen», så tiden fremover nå blir enda mer gøy og spennende. Vi har lagt ut lyddempende isolerende matter i gulvene, og vannbåren varme over der igjen i alle rommene dvs. vann som varmes opp av en varmekilde, og som sirkulerer i boligen via rør i gulvet.

Du kan faktisk få en del økonomisk støtte ved å legge inn vannbåren varme i hjemmet ditt. Men dette er du nødt til å få utført av et profesjonelt firma. Please ikke kjøp deg et varmeanlegg og tro du kan gjøre det her til et hobby prosjekt hjemme – cause you will fail my friend.

Siden dette huset vårt er såpass gammelt så er gulvene helt fantastisk skjeve, så for å jevne det ut så flytesparkler vi alle gulvene. Én ting vi lærte her var at det faktisk lønner seg å heller leie et firma som gjør nettopp dette istedenfor å handle inn materialene selv, og la snekkerne gjøre det. Maxbo gikk plutselig tom for sparkel, så da måtte vi kjøre rundt til alle andre mulige forhandlere og kjøpe litt her, litt der. Dette resulterte i at gutta satt mye og ventet på materialer – og penga flyr.

MEN – nå gjenstår det bare å gipse vegger, legge gulv, flislegge, sparkle, male etc så kan vi flytte inn i utleie delen forhåpentligvis om 3-4 uker. Noe som passer bra siden Lennox begynner nemlig i barnehagen i morgen (!!!) så det blir litt reisevei i noen uker nå. Men det er det verdt ass.

Skjermbilde 2019-05-16 kl. 19.47.23

Én tanke på “Et steg nærmere – Gjenoppbygging”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s