Musikk på ramma

Remy – Musiker og Master Painter

En av punktene på lista vår da vi satt og planla drømmehjemmet vårt var at man skulle kunne spille musikk i absolutt alle rom -til og med på toalettet! For et liv uten musikk er ikke noe liv. Men det som ofte er litt kjipt når man skal få til det, er at det aldri blir spesielt estetisk med høyttalere og forsterkere.

Men. Løsningen er her. Det du kan gjøre er som følger:

Vi har noen gode venner nede på Soundtec som har installert anlegg med høyttalere og forsterker inn i taket og i veggen. Døds bra lyd, MEN det så jo ikke spesielt pent ut når det ser ut som vi har fire sorte hull i himmeltaket mitt på biblioteket som jeg har brukt så lang tid på å få perfekt. Så da kom Jonas og Remy på den perfekte ideen: la oss spray lakkere de. Og hvor får du tak i spraylakk?

Jo på billakkspesialisten får du det. Og ikke nok med det, du kan faktisk ta med deg fargen du har i taket eller på veggen ned til de, også lager de nøyaktig samme farge i spray lakk! Brilliant right?

You’re welcome.