Jeg lovte jo å dele absolutt alt

Nå er det jo litt over 3 måneder siden vi flyttet, men jeg har allikevel lyst til å skrive at: Vi har offisielt flyttet inn i Villa Glitre! Og livet er innmari spennende om dagen. Vi har nå funnet ut etter å ha gjort ferdig «første del» altså utleiedelen, at vi skal gjøre enda litt til før vi setter pauseknappen på hovedhuset, og fullfører stallen for salg. Så dermed har vi malt litt og styra videre inn i storstuen. Vi er jo langt ifra ferdig enda, men skitt au jeg har jo lovt å dele absolutt alt har jeg ikke?

Inni storstuen er det et nydelig enstavs heltre eike gulv som såklart er blitt guloransj med årene. Men istedetfor å legge et nytt gulv, har vi valgt å heller slipe ned det originale.

Før/etter sliping av gulv

Etter vår venn Bjørn a.ka Bøns fra Gulvmagi var ferdig med å slipe gulvet, la han en hardvoks over for å beskytte det. Vi valgte en hardvoks i naturell farge for å beholde den rene eike-fargen. Det ble så fint at jeg faktisk ble helt rørt.

Det er noe veldig flott med å bevare det gamle som noen andre en gang i tiden har plukket ut. Jeg føler at huset får beholde historien sin når vi gjør det på denne måten. Og lets face it, gjenbruk er sexy. Da har du liksom jobba for det.

Før/etter

Ellers har vi malt nesten alt som dere ser. Fargen på veggen er Blue Shade 5 fra Flügger, også har vi klassisk hvit på tak, dører, lister, trappen og brystpanel.

Brystpanelet har vi laget selv ved å først helsparkle veggene, for så å skyte på lister og deretter male brystningen og resten av veggen i forskjellige farger. Det er et fint triks for å gi rommet et mer eksklusivt inntrykk. Det må jo såklart passe huset/leiligheten, men personlig får jeg nesten ikke nok av listverk.

Hele stuen åpnet seg opp når vi fjernet det rekkverket som var. Vi skal etterhvert få laget et nytt rekkverk, men jeg er fortsatt i tenkeboksen for hvordan det skal se ut.

Kanskje du har noe tips til meg?

Godt nyttår!!!

7 kommentarer om “Jeg lovte jo å dele absolutt alt”

    1. 2,7 tror jeg😊 Jeg er enig med deg. hvis det er for lavt kan det fort bli litt for mye. Men det funker hvertfall hos oss syns jeg. Vet ikke høyden under taket ditt men test ut med en prøve list feks så får du et slags bilde på hvordan det ville sett ut!😊

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s