En sofa å dø for

I hjørnet av storstuen fulgte det med en liten skatt. En ganske stor skatt egentlig. Nemlig en møbelsnekret sofa, som direktør Kielland fikk plassbygd til huset.

Før

Vi fant ut, atter en gang, at denne skal vi bevare. Men for det første var putene full av hull og stoffet rimelig ekkelt og skittent, så vi måtte komme oss til en møbeltapetserer for å få hjelp. Jeg tenkte at denne sofaen må få beholde sin «gammeldagse» stil, men at vi finner noe annet blomstrete romantisk i stedet. Noe som ikke ser ut som den innrøyka sofaen som stod hjemme hos oldemoren min.

Etter

Det er vanskelig å bestemme seg for stoff til et møbel. Spesielt en sofa som lager en så «stor» forandring. Det er viktig at du tar med deg stoffprøver hjem og gir det noen dager før du bestemmer deg. Det er ikke gratis heller, og blir fort den samme prisen som om du skulle kjøpt deg en splitter ny sofa, så det er derfor viktig å være helt sikker.

Jeg er uansett døds fornøyd!

Hva syns dere?