Stoler som har levd

Jeg har lett og lett og lett etter de perfekte stolene til denne ærverdige lafteboligen vår. Målet er å finne noe tidløst, slik at jeg kan elske spisestua i mange mange år. Jeg syns det er veldig tøft når man klarer å mikse det gamle med det moderne. Men det er ikke alltid så lett å få det til å høre sammen.

@finndinskatt

En venninne tipset meg om instagram profilen: @finndinskatt. De har rett og slett spesialisert seg på Vintage Thonet designstoler. Og jeg falt pladask for stolen som går under navnet Thonet no.30 som er en karmstol i treverk med rene linjer og tidløst design.

@finndinskatt

Stolene er i vintage autentisk tilstand, gylden patina og med originale polstret beigefarget fabrikk seter. Første modell ble produsert i 1908 av Michael Thonet.

@finndinskatt

Jeg har et 240 cm langt enkelt hvitt trebord, så disse stolene vil stikke seg veldig ut og få hovedrollen i spisestuen. Jeg bestilte 6 av stolen med skinnputer og 2 av stolene med rottingsete. Siden vi allerede har litt rotting i stuen så kan det være kult å hente det inn litt smått i møblene også. Det er også litt artig å mikse stoler syns jeg, men hvis du syns det blir litt voldsomt så går det ann å ha to forskjellige stoler, slik at det skjer litt mer rundt bordet. For eksempel en av hver på kortsidene av bordet som skiller seg ut fra resten. På denne måten kan du jo feks bruke litt mer penger på de to «sjefsstolene» og mindre på de på langsidene av bordet.

@finndinskatt

Skal legge ut bilde når vi er helt ferdige i spisestua så får dere se om det passet eller ikke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s