Gi meg en strand og naken hud

Som vanlig klør vi i fingra, så vi har satt litt i gang på gjestebadet i hovedhuset. Og som jeg har fortalt før så lager jeg alltid et moodboard for å få litt idé om åssen vibe vi vil ha i rommet. Når vi har gjester på overnatting vil jeg at de skal føle at de er på et mini-spa når de skal ta seg en dusj. Og hva er vel mer avslappende enn beige, duse «beachy» toner?

Etter det kom utfordringen om å finne flisa som kunne make it happen. Den fant vi overraskende nok på Right Price Tiles som hadde en marmor-lignende liten sak vi kunne legge i fiskeben. Syns den var ganske fin, hva syns dere?

Skal legge ut bilder når flisa er ferdig lagt! To be continued…

2 kommentarer om “Gi meg en strand og naken hud”

  1. Nydelig flis! 😍 Planlegger du hele huset med 1 samlet moodboard eller rom for rom underveis? Og tar du evt oppdrag etterhvert som du blir ferdig med ditt eget husprosjekt? 🤗

    Liker

    1. Takk😍 Jeg pleier å lage et samlet stort generelt moodboard til hele huset/leiligheten også lager jeg mindre mer spesifikke til et hvert rom. Akkurat nå er jeg i mammaperm men den er over i Mars så da er jeg 100% back in business 😊 Tar absolutt oppdrag.

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s